Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Τα σύκα Ταξιάρχη Ευβοίας στο Ντουμπάϊ

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ταξιάρχη είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα σύκα στους Άραβες στη μεγαλύτερη και πιο σημαντική έκθεση στη Μέση Ανατολή, την 27η Διεθνή Έκθεση “Gulfood 2023” που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 19-24 Φεβρουαρίου. 

 Με δικαιούχο υλοποίησης την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας, Λάβαμε μέρος σε Ευρωπαϊκό Διακρατικό Πρόγραμμα για την προώθηση των προϊόντων Π.Ο.Π. στην Αραβική χερσόνησο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσης και διμερείς επαφές με προωθητές αγροτικών προϊόντων σε αλυσίδες τροφίμων και Super Market στην εν λόγω περιοχή.

Επικεφαλής της αποστολής από πλευράς του Συνεταιρισμού ήταν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κος Δημήτρης Στολίδης, ο οποίος έκανε τις εξής δηλώσεις:

“Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κο Φάνη Σπανό, τον Πρόεδρο της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης κο Αναστάσιο Βελισσαρίου, την ειδική σύμβουλο- υπεύθυνη για τα Ευρωπαϊκά προγράμματα του Περιφερειάρχη κα Ρούλα Κεχρή, καθώς και τον Διευθυντή της Αγροδιατροφικής κο Χαράλαμπο Καραβά, για τον άρτιο και άψογα σχεδιασμένο προγραμματισμό και τις πλούσιες βιωματικές εμπειρίες που μας προσέφεραν”.