Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Πως θα προμηθευτείτε Σύκα Ταξιάρχη

Πως θα προμηθευτείτε Σύκα Ταξιάρχη

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ταξιάρχη Ευβοίας προσφέρει πολλαπλούς τρόπους συνεργασίας, οι οποίοι βασίζονται σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης των προϊόντων σύκων του, από την παραγωγή έως και τη συσκευασία.

Αν διαχζειρίζεστε Ξενοδοχείο, Σούπερ μάρκετ, Εστιατόριο ή προμηθεύετε καταστήματα, ανακαλύχτε τις δυνατότητες συνεργασίας με τον Αγροτικό συνεταιρισμό Ταξιάρχη ώστε να συμπεριλάβετε τα ξηρά σύκα της βόρειας Εύβοιας στα προϊόντα σας.

Με ποιούς Συνεργαζόμαστε

Ανήκετε σε κάποια από τις παρακάτω κατηγορίες;

Καταστημάτων Λιανικής

παραδοσιακών προϊόντων ή αλυσίδων καταστημάτων με άμεση προμήθεια προϊόντων.

Εταιρειών Εμπορίας & Διανομής

στην Ελλάδα ή εξωτερικό, που θέλουν να εντάξουν τα σύκα Ταξιάρχη, στην γκάμα των προϊόντων που εμπορεύονται.

​Εμπόρων και Εταιρειών

που θέλουν ιδιώτική ετικέτα για τα προϊόντα. (τη δική τους συσκευασία).

Καταστημάτων Άμεσης Κατανάλωσης

των προϊόντων όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, ζαχαροπλαστεία.

Για Εμπόρους

Είτε προμηθεύετε μικρά ή μεγάλα καταστήματα στην Ελλάδα ή το Εξωτερικό, είτε αναζητάτε παραδοσιακά προϊόντα για να τα εντάξετε στο δικό σας κατάστημα, τα ξηρά σύκα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ταξιάρχη είναι εγγυημένη λύση, καθώς είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό προϊόν κορυφαίας ποιότητας με πιστοποίηση ΠΟΠ.

Κατάστημα ξηρών καρπών με σύκα Ταξιάρχη Ευβοίας
Ξηρά σύκα Ταξιάρχη σε ψυγείο σούπερ μάρκετ

Για Σούπερ Μάρκετ

Τα ξηρά σύκα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ταξιάρχη διατίθενται στα σούπερ μάρκετ στις συσκευασίες των 250 και 500 γραμμαρίων. Μέχρι στιγμής συνεργαζόμαστε ενεργά με μεγάλες αλυσίδες, όπως τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης και ΑΒ Βασιλόπουλος, ωστόσο, εξετάζουμε συνεργασία και με περισσότερα σούπερ μάρκετ, του ίδιου ή και μικρότερου μεγέθους.

Για Ξενοδοχεία

Τα ξηρά σύκα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ταξιάρχη είναι ένα παραδοσιακό προϊόν της μεσογειακής κουζίνας, με πολλαπλά οφέλη, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για προσθήκη στο mini bar των δωματίων, εξαιρετικό welcome treat που μπορείτε να προσφέρετε μαζί με κάποιο τοπικό αφέψημα, ενώ μπορείτε να τα εντάξετε σε διάφορες συνταγές του εστιατορίου του ξενοδοχείου σας. Εντάσσοντας τα Ξηρά Σύκα Ταξιάρχη στο μενού, κάθε ξενοδοχείο θα μπορέσει να ενισχύσει την αίσθηση της παράδοσης και να μεταφέρει την ελληνική γαστρονομική κουλτούρα στους επισκέπτες του.

Πρωινό στο ξενοδοχείο με Σύκα Ταξιάρχη
Κομένα σύκα Ταξιάρχη και πακέτο σε εστιατόριο

Για Εστιατόρια

Κατανοούμε πλήρως την ανάγκη για ποικιλία και πρωτοτυπία στα εστιατόρια. Τα ξηρά σύκα μας μπορούν να αποτελέσουν μια ξεχωριστή προσθήκη στις συνταγές σας, προσδίδοντας μοναδική γεύση και αρώματα στα πιάτα σας. Αναζητήστε την έμπνευση στην ποικιλία των εφαρμογών μας - από απλές εκλεπτυσμένες σαλάτες μέχρι παραδοσιακές συνταγές και μοντέρνες δημιουργίες που θα καταπλήξουν τους πελάτες σας.