Εκτέλεση
Ανακατεύετε το μέλι με τη μισή μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι, αλείφετε τα κότσια και τα αφήνετε όσο περισσότερο μπορείτε στο ψυγείο για να μαριναριστούν.
Αναμιγνύετε το λεμόνι, το ελαιόλαδο, την υπόλοιπη μουστάρδα, τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι.
Ρίχνετε τις πατάτες, τα μήλα, τα ξηρά σύκα Ταξιάρχη στο ταψι και περιχύνετε με τη σάλτσα μουστάρδας.
Βάζετε το κρέας επάνω στις πατάτες, προσθέτετε 1 φλυτζάνι νερό και σκεπάζετε με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 230c για 15 λεπτά και μετά στους 180c για 2 ώρες.
Ξεσκεπάζεται τα τελευταία λεπτά και απολαμβάνετε.